Wie is Jitz

Wie is Jitz

Ik ben een creatieve duizendpoot die alles leuk vindt, maar bloemen zijn mijn passie. Als klein meisje was ik al uren lang bij oma in de tuin kransjes van madeliefjes aan het vlechten en keek ik uit wanneer ik weer mocht helpen met bollen planten. Mijn brein ratelt heel de dag met nieuwe ideeën, helaas heb ik te weinig tijd om ze allemaal uit te voeren. Objecten in cement, opgestapeld servies, lampen van oude bomen, wat een ander op straat laat liggen wordt voor mij iets nieuws, het mag opnieuw gaan leven. Soms mislukken projecten of moet ik lang zoeken naar de juiste werkwijze, maar dat maakt het vaak alleen maar interessanter.

Bij Jitz wordt ieder interieur nog bijzonderder. Ben je strak wit ingericht of juist vintage met veel velours en metaalkleuren? Onze kracht ligt bij het creëren van de mooiste zijden én/of verse boeketten. Wist je dat je bij ons zijden bloemen kunt huren?

Daarnaast hebben we voor thuis en op kantoor een groot assortiment aan zijden planten. Hoef je geen water meer te geven en gaan niet dood, fijn toch? Ook werk ik samen met verschillende interieurstylisten. Ga ik eerst op zoek naar de styliste die bij jou past en dan verzorgen we je gehele project tot in detail.

En vind je het leuk om lekker zelf aan de slag te gaan, dan verzorgen we het gehele jaar verschillende bloemworkshops. Neem gerust contact op voor jouw bedrijfsuitje, babyshower of een ander creatief moment met vriendinnen of zussen, want voor ieder budget en zelfs met twee linkerhanden verzorg ik een hele gezellige avond en dan ga je ook nog met iets heel leuks naar huis.

 

Liefs Jits